Inspiratie

Loskomen van vastgeroeste patronen, de waarheid in jezelf vinden, erop vertrouwen en zo je eigen weg vinden naar geluk, daar geloof ik in en daar begeleid ik mensen in. Wat me boeit, opvalt, verwondert deel ik graag met jou.

2020/07/22

Van Miracle Morning naar Miracle Day naar Miracle Life?

Pas terug uit vakantie. Dan heb ik altijd even tijd nodig om terug mijn ritme te vinden. 'Mijn' ritme binnen het ritme van de dag, de week, ...

2020/05/06

Mijn bijdrage aan een nieuwe vorm van samenleven

Toen ik in 2010 mijn allereerste coach opleiding volgde maakte ik in een visualisatie oefening deze tekening. Als ik die nu bekijk blijkt die heel eenvoudig te zijn, maar mijn innerlijke beelden en gevoelens erbij waren heel levendig en hebben iets diep in mij wakker gemaakt.

2020/03/16

Hoe zorg je voor een goede emotionele balans doorheen de dag?

Net nu, in deze onzekere tijden van de opmars van het corona virus, is het belangrijk om aandacht te geven aan onze emotionele balans. Zeker nu we ook voor de uitdaging staan om zowel voor onze kinderen te zorgen, hen een goede structuur te bieden, en ons werk (misschien van thuis uit) te doen.

2020/03/10

Een droom over twee schapen en energielekken.

Vorige week leek het alsof ik maar niets gedaan kreeg. Ik geraakte niet gefocust en modderde maar wat aan. In een poging wat meer inzicht te krijgen in wat er aan de hand was nam ik het boek van Jaap Voight er nog eens bij: “Als je merkt dat je ongericht en doelloos bezig bent, let dan op vervuiling van je innerlijke bron”.

2020/03/04

Ik voel me onzeker. Mag dat?

De natuur kent vele cyclische processen. Telkens weer afwisselend tussen hoogtepunt en dieptepunt. En zo is ook onze energie geen vlakke lijn, gaat die ook op en neer...

2020/02/11

De kunst van het ongelukkig zijn of streven naar geluk?

Op mijn homepagina schrijf ik dat “je bewust worden van je eigen waarde en erop leren vertrouwen je helpt om je eigen weg naar geluk te vinden”. En dan kwam Dirk De Wachter met zijn boek ‘De kunst van het ongelukkig zijn’. En kreeg ik de opmerking dat we misschien met z’n allen misschien wat minder moeten streven naar geluk.

2020/01/12

Waarom ik doe wat ik doe? Ik heb een droom…

Daarom doe ik wat ik doe. Mensen begeleiden om hun bron te vinden. Mensen samenbrengen en technieken aanreiken om dichter bij zichzelf, hun essentie, te komen.

2019/11/16

De natuur gaat stilaan de winter in, ga jij mee?

Winter? De herfst is pas volop op dreef, toch? Volgens de seizoenen zoals wij ze kennen zitten we nu midden in de herfst. Maar wat denkt de natuur daarvan?

2019/10/24

Piekeren is als schommelen, …

“… je gaat heen en weer, maar niet vooruit.” Dat is wat psychotherapeut Wilfried Van Craen zei in Touché op Radio1. Een mooi artikel waar het belang van mediteren toegelicht wordt.

2019/10/07

Ik heb mijn pleaser ingeruild voor een krachtiger stuk in mezelf.

Altijd fijn om een mooie aanbeveling te krijgen 🙂 Lees hieronder de ervaringen van Kris bij de coaching.

2019/09/16

Wat heeft energetische meditatie met fijngevoeligheid te maken?

De boeken voor de cursus Energetische Meditatie zijn toegekomen! Maar wat heeft energetische meditatie nu eigenlijk met fijngevoeligheid / hoogsensitiviteit te maken?

Tips als deze in je mailbox?

Ik deel mijn inzichten over bewust leven en de kracht van gevoeligheid graag met jou. Als welkomstgeschenk krijg je de golfjesoefening, een ademhalingsoefening die jou helpt onthaasten. Tip: ik bewaar je gegevens tijdelijk en met respect voor je privacy. Meer info.