Groeitraject op het ritme van de seizoenen

Vuur heeft geen vorm, het hecht zich aan brandende voorwerpen. Zo ook hebben wij een structuur nodig om ons innerlijke vuur op een evenwichtige manier te laten ontplooien.

Creëer je Miracle Life

Heb je vaak het gevoel meegezogen te worden in de dagdagelijkse sleur.  Door te hollen op basis van wilskracht, met de nodige portie trekken en sleuren.  Blijft er weinig tijd om stil te staan, te bezinnen en bewust richting te geven aan je leven?

Zou je graag je natuurlijke innerlijke flow ontdekken en daarnaar leven? Je doelen stellen en bereiken op een moeiteloze manier? 

We bieden een structuur van inspiratie, lichaamsoefening, meditatie en vrije momenten waarbinnen je je eigen flow kan ontdekken. Zodat je ook in het dagelijks leven telkens je eigen flow weer kan terugvinden, moeiteloos.  Zo groeien we samen.

Waarom rond nieuwe maan?

Vele processen in de natuur verlopen cyclisch: je ademhaling, dag/nacht, de seizoenen, .. en zo ook de maancyclus. Als we ons meer afstemmen op het ritme van de natuur, kunnen we die natuurlijke flow ook beter toelaten in onszelf. 

In de plaats van veel energie te steken in forceren en trekken en sleuren kan je je projecten en wensen op een natuurlijk ritme laten ontstaan. Zo is de energie van de nieuwe maan het ideale moment om met hernieuwde focus de volgende maand in te zetten. 

 We baseren ons op het boek Leven en werken in het ritme van de seizoenen van Jaap Voigt.


Voor wie?

 • Wil je jouw levensritme meer afstemmen op jouw innerlijke flow?
 • Heb je behoefte aan een structuur die je helpt om jouw leven op een natuurlijke manier meer richting te geven?
 • Wil je de kracht van focus en intentie ontdekken en verdiepen?
 • Wil je ruimte geven aan je emoties en de wijsheid die erin verscholen ligt?
 • Wil je op regelmatige basis samen de stilte laten spreken?
  (Meditatie ervaring is niet noodzakelijk, er is mogelijkheid tot individuele tips  hierbij tijdens het traject)
  Ik nam deel omdat ik het soms moeilijk heb om thuis de rust en de focus te vinden om stil te staan bij dingen, iets voor mezelf te doen. Ik heb ervan genoten om samen te mediteren en hou van de combinatie met lichaamsoefeningen. – M.
  De maandelijkse groeicirkel heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het helpt me om dagelijks het mediteren te onderhouden en ik kreeg telkens inzichten in mijn eigen functioneren die me vooruit helpen. - K.

Praktische info

De reeks van 4 vrijdagnamiddagen gaat maandelijks door van 13u30 tot 16u30 op 12 maart, 9 april, 7 mei en 11 juni

We houden rekening met de op dat moment geldende maatregelen. Indien mogelijk komen we samen in LivingLei, waar we meer dan genoeg ruimte hebben om voldoende afstand te houden. Anders voorzien we sowieso een alternatief zodat we samen de energie van het moment kunnen proeven.

Prijs voor de hele reeks: 245 euro

Voor dit traject werk ik samen met Annemie van LivingLei. Als de maatregelen het toelaten komen we samen op deze prachtige locatie in hartje Leuven. Hoe metaforisch kan het zijn, een stille rustgevende plek met grote tuin in het hart van de drukte van de stad.

Proeven?

Ben je nog niet zeker of dit iets voor jou is? Of wil je gewoon in februari eens komen proeven? Je bent welkom op vrijdag 12 februari van 13u30 tot 16u30. 

Dit is het moment om je intentie te zetten voor het komende jaar. Dus kom mee proeven van de energie en heb de kans om mee in te stappen in het groeitraject. Ook als je alleen de proefsessie wil doen als perspectief op 2021 ben je van harte welkom!

Deelname 45 euro voor deze namiddag.